Tietokone

Liikkuva varhaiskasvatus -henkilöstökysely

Liikkuva varhaiskasvatus -henkilöstökyselyn tarkoituksena on selvittää henkilöstön näkemyksiä ja kokemuksia liikkumisen lisäämisestä varhaiskasvatuspäivään sekä saada tietoa Liikkuva varhaiskasvatus -toiminnan käytännöistä.

Kysely on osa Liikkuvan varhaiskasvatuksen seurantaa ja arviointia ja se toteutetaan nyt toista kertaa. Kyselyn tuloksia käytetään varhaiskasvatusyksiköiden toiminnan tukemiseen paikallisesti ja valtakunnallisesti liikunnallisen toimintakulttuurin kehittämisessä. Kysely on tarkoitettu kaikille varhaiskasvatuksessa työskenteleville henkilöille. Kaikkien vastaajien näkemykset ovat arvokkaita ja tervetulleita.

Toivomme, että vastaatte kyselyyn mahdollisimman pian, mutta viimeistään 11.10.2024. Vastauksia käsitellään luottamuksellisesti, eikä vastaajan henkilöllisyys paljastu.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 20 kpl Liikkuva varhaiskasvatus -tuotepalkintoja. Jos haluat osallistua arvontaan, niin jätä yhteystietosi kyselyn lopussa. Yhteystietoja ei yhdistetä kyselyn vastauksiin eikä aineistoon. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15–20 minuuttia. Johtajille on oma suppeampi kysely. Voit vastata suomeksi ja ruotsiksi.

Liikkuva varhaiskasvatus -henkilöstökysely kiteytettynä

  • Tarkoituksena on kerätä henkilöstön näkemyksiä ja kokemuksia liikkumisen lisäämisestä varhaiskasvatuspäivään sekä Liikkuva varhaiskasvatus -toiminnasta.
  • Tutkimus on osa Liikkuvan varhaiskasvatuksen seurantaa ja arviointia. Tuloksia käytetään valtakunnallisen liikkumisen edistämisen ja varhaiskasvatuksen toiminnan tukena.
  • Sähköinen kysely on tarkoitettu kaikille varhaiskasvatuksessa työskenteleville henkilöille.
  • Teemat: varhaiskasvatus liikkumisen edistäjänä, osaaminen ja koulutustarpeet, kokemukset Liikkuva varhaiskasvatus -toiminnasta sekä työssä jaksaminen.
  • Pääosin strukturoituja kysymyksiä, vastausaika noin 15–20 min.
  • Kyselyyn voi vastata suomeksi ja ruotsiksi.
  • Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 20 kpl Liikkuva varhaiskasvatus -tuotepalkintoja.

Lisätietoja ja kysymyksiä kyselystä: katja.rajala@jamk.fi

Vastaa kyselyyn!