Ohjattu liikunta Uittamolla

27.09.2022 | 13:35

Liikunta suunnitellaan lasten toiveiden ja ideoiden pohjalta. Taustalla on liikunnan vuosisuunnitelma, joka takaa liikunnan monipuolisuuden.

Suosittuja ohjattuja liikuntaleikkejä:

1. "Missä minun lapseni ovat?" Lapset ovat muodostelmassa, ohjaaja jonkin matkan päässä heistä. Ohjaaja huutaa "Missä minun lapseni ovat?". Lapset vastaavat "Täällä". Ohjaaja "No mitä te siellä teette tulkaa tänne?" Lapset " Mutta miten?" Ohjaaja esim. "Juoksemalla, hiipien hyppien jne." Ohjaajaksi voi tulla myös lapsi.

2. Ambulanssihippa koulun salissa: Lapset ovat piirissä, josta valitaan kaksi kiinniottajaa ja kaksi pelastajaa. Hipat ottavat kiinni lapsia, jotka kiinnijäätyään makaavat lattialla x- asennossa. Pelastajat kantavat lapsen käsistä ja jaloista kiinnipitäen patjalle=sairaala. Salissa on kaksi patjaa eri päädyissä. Leikki päättyy, kun kaikki potilaat ovat sairaalassa.

Lisää toimintatapoja

Varje vecka väljs en lek som vi leker ute på gården. Varje grupp turas...


7. Ohjattu liikunta

Ohjattua liikuntaa pienille, jossa kaikki lapset huomioidaan ikä. kaikille mielenkiitoista ohjattua liikuntaa. Lapset jaettiin...


7. Ohjattu liikunta

Vi har en årsklocka för rörelseverksamhet som används som ett verktyg för planerande av...


7. Ohjattu liikunta

Ulkona viikottain vaihtuvia liikuntavinkkejä. Säännölliset ohjatut liikuntahetket sisällä ja ulkona. Pienryhmän aikuinen vastaa oman ryhmänsä päivittäisestä liikuttamisesta...


7. Ohjattu liikunta