Jekku-jänön liikunnallinen kevätseuranta

Liikunnan aluejärjestöjen Jekku-jänö seikkailee jälleen, tällä kertaa kevään merkkien seuraamisen parissa. Katso lisätiedot ja materiaalit tästä ideajutusta!

Jekku-jänö on lähtenyt pesäkolostaan lähiympäristöön tutkimaan kevään merkkejä ja oikomaan raajojaan. Mitä kaikkea Jekku-jänö on jo löytänyt? Mitä muita merkkejä voitte löytää luonnosta? Jekku-jänön kevätseurannassa etsitään kevään merkkejä yhdistäen löytöihin motoristen taitojen harjoittelua.

Jekku-jänön liikunnallisen kevätseurannan materiaalit ovat maksuttomasti ladattavissa Liikunnan aluejärjestöjen verkkosivuilta. Materiaaleihin kuuluu muun muassa juliste, ohjeet varhaiskasvattajille, muistilappu mukaan retkille ja kirje lapsille. Kevään merkkien seuraamiseen liittyy erilaisia liikkeitä, jotka tehdään aina tietyn kevään merkin havaitsemisen jälkeen. Voit katsoa myös jumppaliikkeet verkkosivuilta:

Tutustu materiaaleihin ja liikkeisiin täältä!

Jekku-jänö kevätseurantajulisteen on kuvittanut Kirsi Tapani ja tehtävät on suunnitellut Liikunnan aluejärjestöjen lasten ja nuorten liikunnan asiantuntijat.

    Yhteystiedot
  • Nimi: Kirsi Martinmäki
  • Yksikkö / yhteistyökumppani: Liikunnan aluejärjestöt, Lisää liikettä -hanke
  • Sähköposti: kirsi.martinmaki@eslu.fi
  • Puhelinnumero: 040 740 3849

Katso uusimmat ideamme!