Vekarat vikkeläks edistää lasten sekä perheiden liikkumista

Vekarat vikkeläks on yritys, joka tukee ja edistää lasten sekä perheiden liikkumista. Vekarat vikkeläks mahdollistaa liikunnanohjauksen ja materiaalien avulla perheille sekä varhaiskasvatuksessa työskenteleville monipuolisia tapoja liikkua ja liikuttaa lapsia. Yrityksen materiaalipankissa on myös paljon ilmaisia ladattavia materiaaleja!

Vekarat vikkeläks haluaa edistää varhaiskasvatusikäisten lasten sekä heidän perheidensä hyvinvointia liikunnan avulla. Yrityksen ohjaukset sekä materiaalit tukevat monipuolista liikkumista.

– Meille tärkeää on fyysinen aktiivisuuden ja motoristen taitojen edistäminen, toiminnallinen oppiminen, hyvinvoinnin tukeminen, yhdessä tekeminen sekä liikunnan ilo. Teemme mielellämme myös yhteistyötä muun muassa yritysten, päiväkotien, kuntien sekä järjestöjen kanssa, kertoo yrittäjä Jenna Pääkkönen. 

Vekarat vikkeläks -materiaalit ovat ladattavissa verkkokaupasta. Verkkokaupassa on saatavilla myös paljon ilmaisia materiaaleja, joista esimerkkejä on myös ladattavissa alta, tämän idean materiaaleista.

Voit seurata Vekarat vikkeläks -yritystä myös Instagramissa ja TikTokissa: @vekaratvikkelaks. 

 

Lataa idean materiaalit!

Vekarat vikkeläks -verkkosivuilta löydät niin toiminnallisia pelejä kuin monipuolisia haasteitakin. Materiaalit on suunniteltu niin, että niitä on helppo käyttää arjessa. Materiaaleja voi myös soveltaa jokaiselle perheelle tai lapselle sopivaksi.

Vekarat vikkeläks: Liiku kuin kotka Vekarat vikkeläks: Toiminnallinen muistipeli Vekarat vikkeläks: Lihaskuntokortit Vekarat vikkeläks: Liikuntamato Vekarat vikkeläks: Haaste

Katso uusimmat ideamme