Lapset juoksevat.

Liikuttaako varhaiskasvatus? – Liikkuva varhaiskasvatus -arvioinnin julkistamistilaisuus 14.6.

Valtion liikuntaneuvosto on tilannut Liikkuva varhaiskasvatus -toiminnan ulkoisen arvioinnin toteuttamisen Kansalliselta koulutuksen arviointikeskukselta (Karvi). Arvioinnissa tuotetaan tietoa toiminnan tuloksista sekä vaikutuksista ja vaikuttavuudesta.

Tavoitteena on myös tuottaa tietoa toiminnan organisoinnista, ohjauksesta ja seurannasta sekä hankeavustamisesta. Lisäksi arvioinnissa esitetään johtopäätökset ja kehittämissuositukset Liikkuva varhaiskasvatus -toiminnan kehittämiseksi.

Arvioinnin tulokset julkaistaan perjantaina 14.6. klo 10.00−12.00, kahvitarjoilu klo 9.30 alkaen (Tila A109, sosiaali- ja terveysministeriö, Meritullinkatu 8, Helsinki). Tilaisuutta voi seurata niin etäyhteyden välityksellä kuin paikan päällä (Huom! rajoitettu osallistujamäärä, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä). Osallistuminen tilaisuuteen edellyttää ennakkoilmoittautumista 7.6. mennessä:

Linkki ilmoittautumiseen

Linkki tilaisuuden seuraamiseen lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse pari päivää ennen tilaisuuden alkua. Jos et ole saanut linkkiä paria päivää ennen tilaisuutta, tarkista sähköpostisi roskaposti. Paikan päälle tulevien on varauduttava todistamaan henkilöllisyytensä STM:n kulunvalvonnassa.

Tarkempi ohjelma Valtion liikuntaneuvoston sivulla.