Liikkuva ja oppiva yhteisö 2023 -seminaari

Liikkuva varhaiskasvatus, Liikkuva koulu ja Liikkuva opiskelu -ohjelmien yhteinen Liikkuva ja oppiva yhteisö -seminaari järjestetään 25.–26.4.2023 Lahden Sibeliustalossa. Ilmoittaudu seminaariin nyt!

Seminaariin odotetaan osallistujiksi 700–1000 varhaiskasvattajaa, opettajaa ja asiantuntijaa, jotka työssään lisäävät liikettä lasten, nuorten ja opiskelijoiden arkeen.

Valitse oma seminaarisisältösi yli 80 työpajasta ja luennosta. Tanssi tähtiopettaja Matti Puron tahtiin, heittäydy ulkotyöpajoihin tai nappaa parhaat käytännön vinkit Liikkuvat-palkituilta varhaiskasvatusyksiköiltä. Lisäksi keskiviikkona on mahdollisuus vierailla Villa Piiparin päiväkodissa.

Luennoilla voit syventyä unilääkäri Henri Tuomilehdon puheenvuoroon unen voimasta, organisaatiopsykologin Jaakko Sahimaan neuvoihin, kuinka pitää huolta omasta jaksamisesta ja hyvinvoinnista tai professori Juha T. Hakala puheenvuoroon, mikä kasvavan arjessa on välttämätöntä.

Pääpuhujina seminaarissa ovat aivotutkija Katri Saarikivi, psykoterapeutti, tietokirjailija Maaret Kallio sekä olympiavoittaja Sami Jauhojärvi.

Ohjelmassa on johtajille suunnattuja omia työpajoja. Katso koko ohjelma.

Tiistai-iltana on luvassa taatun laadun iltajuhla Askotalossa.

 

Siirry seminaarisivustolle