Liikkuva varhaiskasvatus meilla liikutaan

Uusia Liikkuva varhaiskasvatus -julisteita saatavilla

Verkkosivuiltamme löytyy nyt uusia Liikkuva varhaiskasvatus -julisteita, joita voi itse tulostaa tai lähettää painoon painettavaksi. Julisteet löytyvät sekä suomeksi että ruotsiksi.

Julisteet on kiva tapa osoittaa, että yksikkö on mukana ohjelmassa. Toiseen julisteeseen voitte itse kirjoittaa, miten teidän yksikössänne liikutaan. Julisteita on lähetetty kaikille ohjelmaan rekisteröityneille yksiköille. Jos ette vielä ole rekisteröityneet ohjelmaan, tehkää se täältä!

Osallistukaa arvontaan tuomalla Liikkuva varhaiskasvatus -toimenpiteet näkyväksi somessa

Liikkuva varhaiskasvatus -toiminnan näkyvyyden lisäämiseksi toivoisimme, että lisäisitte julisteeseen omat toimenpiteenne liikkuvamman varhaiskasvatuksen toteuttamiseen ”näin meillä liikutaan” -julisteeseen. Ottakaa julisteestanne kuva ja julkaiskaa kuva Instagramissa ”tägäämällä” siihen @liikkuvavarhaiskasvatus. Tarkoituksenamme on tuoda esille erilaisia Liikkuva varhaiskasvatus -toimenpiteitä jakamalla varhaiskasvatusyksiköiden julisteita omissa sosiaalisen median kanavissamme.

Kaikkien kuvan julkistaneiden kesken arvomme 5 kpl Liikkuva varhaiskasvatus tuotepaketteja.

Småbarnspedagogiken i rörelse planscherna finns även på svenska. De kan skrivas ut eller tryckas. Plancher har skickats till alla enheter som har registrerat sig till programmet.

Julisteet löytyvät täältä

Planscherna hittas här