Arkiseikkailu 2021

Onko taivaalla hassun muotoisia pilviä? Kutsuvatko kuralätäköt hyppelyyn? Millaista olisi kävellä jättiläisen askelin? Arkiseikkailu kannustaa aikuista ja lasta liikkumaan yhdessä lähiympäristössä.

Arkiseikkailu FI vaaka

Arkiseikkailu-kampanjan materiaalit 2021

Vuoden 2021 kampanjamateriaalit löytyvät kolmella eri kielellä alta, josta voit ladata näitä tulostettavaksi tai lähetettäväksi perheille sähköisenä. Sivulta löytyy myös valmis viestipohja perheille lähetettäväksi.

Kampanjajuliste 2021

A3-kokoisessa kampanjajulisteessa seikkailevat kampanjan maskottilinnut sekä muut bingoruudukon hahmot. Julisteessa on tyhjiä kohtia perheiden yhdessä näkemien ja tekemien asioiden kirjaamiseen.

Arkiseikkailu-kampanjajuliste (jpg)

Arkiseikkailu-kampanjajuliste (pdf)

Bingoruudukko 2021 & kesäbingo 2022

Perheille tarkoitettuun bingoruudukkoon on koottu erilaisia tehtäviä luonnon tarkkailuun ja liikkumiseen. Ruudukon voi joko tulostaa tai lähettää perheille sähköisessä muodossa.

Arkiseikkailu-bingo (pdf)

Bingobrickorna för familjerna innehåller olika uppgifter för att observera och röra sig i naturen. Det går att ladda ner och skriva ut materialet eller att skicka det elektroniskt till familjerna.

Bingo för hemvägen (pdf)

 

Valmis viesti perheille 2021

Alta voit ladata word-tiedostona valmiin viestipohjan perheille lähetettäväksi. Viestiin voi lisätä tietoa esimerkiksi siitä, miten kampanja näkyy omassa ryhmässä.

Viesti perheille (word-tiedosto)

Värityskuvat – Bilder som kan färgläggas – Pictures to be coloured

Lapset voivat kampanja-aikaa odotellessa piirtää tai värittää oman linnun, lintuystävän, joita voi käyttää somistamaan vaikka ryhmän ovia tai ikkunoita. Kampanjan maskottilinnulle haettiin nimeä nimikilpailun kautta. Lintu sai nimekseen Piipi Superpätkä.

Jäikö vielä jotain kysyttävää?

Ota yhteyttä

Haluatko uusimmat ideat ja uutiset suoraan sähköpostiisi?

Tilaa Liikkuva varhaiskasvatus -uutiskirje